תיאור
תוסף לניקוי מערכת ההשקייה משאריות של דשנים ושאר חומרים שעלולים לסתום את צינורות ההשקייהקל ונוח לתפעול, אינו פוגע בצמח אלא מקטין את הסיכוי לבעיות בצינורות ההשקיה
מפרט מלא:
מומלץ להשתמש בפיפטה או במזרק לצורך מדידת המינון המתאים. במידה ויש צורך במינון גבוה מומלץ להשתמש במשורה או בקנקן מדידה.
המינונים המוצעים כאן הינם בגדר המלצה על פי ניסיוננו, חשוב לזכור כי כל צמח לגופו ויש לעקוב אחר השפעות הדישון, בעיקר לבדוק כי קצוות העלים לא נשרפו, עובדה המעידה על דישון יתר.
גודל: בקבוק של אחד ליטר תקופת שימוש: לכל אורך חיי הצמח. מינון: מומלץ הוא של 1 מ"ל דשן ל-10 ליטר מים. סוג הדשן: מינרלי מצע גידול: אדמה, קוקו, הידרו רמת PH: בהתאם למצע הגידול סוג השקייה: ידנית, מערכות השקייה לטבלת מינונים לחצו כאן ***התמונה להמחשה בלבד*** ט.ל.ח.